keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Lisää näyttelykuvia naapurista

Princess Nadezjda ei sunnuntain näyttelyssä hurmannut smaragdisilmillään vain tuomaria vaan myös erään paikallisen valokuvaajan nimeltä Alex Orlov. Hän kuvasi prinsessaa niin kuin nyt prinsessoja kuvataan, kun sellainen nähdään ilmielävänä. Tunnustettakoon tässä, että kun läntisen naapurimaamme prinsessa prinssinsä kera kävi täällä Turussa visiitillä joitakin aikoja sitten, minäkin riensin kameroineni muutaman (sadan? tuhannen?) muun turkulaisen kanssa  kuvaamaan häntä.
Mutta asiaan! Tässä siis vielä muutama kuva kauniista venäjänsinisestä. Kiitokset kuvaajalle ja kiitokset myös Birgitalle, joka lähetti kuvat minulle.
Arvostelu  meneillään, tuomari varmaan nappaa kohta kissan käsiinsä...

Aivan oikein. Näin pieni ja siro kissa mahtuu hyvin istumaan tuomarin kämmenellä. Katsekontaktia otetaan puolin ja toisin.

Venäjänsiniset on arvosteltu, tuomari valitsee värin parasta eli laittaa arvostelemansa kissat - tässä  venäjänsiniset -  paremmuusjärjestykseen. Prinsessamme hävisi siis karvan mitalla ja tuli toiseksi, mutta jätti taakseen viisi muuta.

Valinta voi kestää ja kestää ja kestää. Tällainen tilanne vaatii kissalta hyviä hermoja, lähellä ympärillä on muita kissoja, myös ihmisiä ja meteliä.

Birgitta kertoi, että Princess Nadezjda käyttäytyi arvokkaasti koko näyttelyn ajan, tilanteessa kuin tilanteessa. Hienoa! Kerran vielä onnittelut uudelle IC-tytölle!

Ei kommentteja: