maanantai 30. maaliskuuta 2015

Näyttelyuutisia Pietarista

Eilisiltana tuli Pietarin prinsessan emännältä todella mukavia uutisia: hän ja Princess Nadezjda olivat viettäneet päivän kissanäyttelyssä, prinsessa sai kolmannen CACIBinsa ja valmistui siis kansainväliseksi championiksi eli sai titttelin IC. Superhienoa, onnittelut kauniille prinsessalle ja hänen emännälleen, joka työkiireistään huolimatta on ehtinyt käyttää kaunista tyttöään näyttelyissä.
Näyttelyssä oli seitsemän venäjänsinistä, ja laittaessaan kissoja järjestykseen tuomari Natalja Sidorova antoi prinsessallemme  sijan kaksi. Ykkössija olisi tullut, jos turkki olisi ollut hieman paremmassa kunnossa. Mutta niin kuin moni muukin tuomari on sanonut, Nadezjdalla on aivan fantastiset silmät, ja niitä ylisti tämäkin tuomari. Minäkin taisin mainita jotain sen suuntaista edellisessä tekstissäni.
Seuraavista kuvista saa pienen aavistuksen asiasta, mutta kuten Birgitta mainitsi kuvia lähettäessään, valaistus näyttelypaikalla ei ollut paras mahdollinen, silloin kuvien värimaailmakaan ei ole paras mahdollinen. Kaikkihan me tiedämme (?), että venäjänsinistä kissaa pitäisi kuvata vain lempeässä päivänvalossa. Mutta valitettavasti sitä ei ole mahdollista saada aina ja joka paikkaan.


Tässä odotellaan, että jotain alkaisi tapahtua...


Ja tuota pikaa sitä sitten ollaankin tuomarin pöydällä, tuomarin käsissä tarkassa syynissä.



 
Arvostelu ohi, kaunis rusetti koristaa häkkiä saavutetun voiton merkkinä.
Prinsessa rentoutuu, katsoo tarkasti häkin avonaisesta aukosta ulos. Eiköhän käytävän toisella puolella tuijottele toinen kissa, yhtä tarkasti.
Silmät lähikuvassa. Kuten sanottu, kauniimpia venäjänsinisen silmiä ei tarvitse toivoa.

Ei kommentteja: