maanantai 19. huhtikuuta 2010

Vieraita kaukaa Kotkasta

Lauantaina pennuille tuli täyteen kymmenen viikkoa kissanelämää. Merkkipäivän kunniaksi Susanna (ipanoiden isoisän, Susanssin Blue Babble Boyn, kasvattaja) tuli Kotkasta tervehtimään pikkuisia. Hän otti paljon upeita kuvia Kaisasta ja varsinkin pennuista. Saimme luvan laittaa kuvia myös tähän; kiitokset Susannalle!

Pennut olivat nukkumassa Susannan saapuessa mutta heräsivät tietenkin katsomaan, mitä tapahtuu ja kuka tuli. Miriam-tyttö on juuri hieronut unihiekan silmistään ja istahtanut sitten ihmettelemään vierasta.
Mihail-poika ja iso kissanminttu-pötkö, mainio lelu.


Kaisa-emo vahtii edelleen yhtä tarkasti pentujensa turvallisuutta kuin aikaisemminkin . Kaisa kyllä tietää, että ihmiset eivät ole vaaraksi hänen pennuilleen, mutta varminta on kuitenkin olla varuillaan ja valppaana.


Pennuilla taitaa olla joku mangustigeeni, kun niillä on tapana tämän tästä istahtaa takajaloilleen, milloin lelun kanssa, milloin ihan muuten vaan. En ole aikaisemmilla pennuilla sellaista havainnut ainakaan tässä määrin. Mihail istuu ja tuijottaa vakavana valokuvaajaa.








Miriam-mangusti kököttää uusi sulkasaalis suussaan. Miriamilla on hauska tapa napata joku pieni hiiri (keltainen kissanmintunmakuinen on suosikki) suuhunsa, aloittaa pieni jupina ja juosta hiiri suussa muka karkuun; velipoika lähtee aina perään, ja siitä kehittyykin varsin pitkä ja hauska kilpajuoksu.




Ei kommentteja: