sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Taas juhlitaan!

Eilen oli Miminkan L-pentueella syntymäpäivä. Veljekset Leonid 'Nallukka', Luka Ben 'Killi' ja sisko Lilija Flora täyttivät kuusi vuotta. Veljeksethän asuvat kotona Julija-emon kanssa Marja-Leenan hyvässä hoidossa. Sisko muutti Hirvensaloon ja voi siellä toivottavasti hyvin; terveiset ja onnittelut sinnekin!
Kävin tänään poikien syntymäpäiväjuhlissa. Päivänsankarit kyllä enimmäkseen ottivat nokosia emännän makuuhuoneessa. Sain heistä sentään muutaman kuvan, kun kävin vähän nykimässä heitä hereille. Julija piipahti tarkistamassa, onko kakkua tarjolla, ja kun ei ollut, hän vetäytyi kylpyhuoneen lampun päälle nukkumaan.
Marja-Leena ja minä saimme sitten rauhassa nauttia juhlien tarjoilusta, kuplajuomasta, prinsessaleivoksista (prinssileivoksia ei kuulemma kaupassa ollut) ja hyvästä kahvista.
Näin ihanan kukkakimpun oli emäntä hankkinut poikien syntymäpäivän kunniaksi - eivätkä pojat sen enempää kuin äitikään olleet yhtään maistelleet kimppua. Kissoista ei koskaan tiedä, mikä maistuu ja mikä ei!

Unestaan herätetty Nallukka. "Ai mihin nyt pitäisi katsoa?"

"Onko hyvä näin?"


"No nyt siis katson suoraan kameraan, mutta miksi et kuvaa myös Killiä. Jaa että yhteiskuvaa suunnittelet?"

Ei uskoisi, että niinkin isokokoinen kissa kuin Killi mahtuu tähän  pieneen petiin.  Siihen kuulemma mahtuu pojan lisäksi vielä äitikin, siis yhtä aikaa!

"Katsonko nyt väärään suuntaan? On tämä kuvamallina olo vaikeata. Ja miten niin yhteiskuva, ei Nallukka tähän mahdu, se on ihan varma juttu."

Saatiinhan ne veljekset lopulta samaan kuvaan! Oikein paljon onnea päivänsankareille!

Ei kommentteja: