sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Prinsessat ja prinssit, jo yksivuotiaita

Ei uskoisi, että perjantaina tuli vuosi täyteen  siitä, kun Kaisa vauhdilla pyöräytti koriinsa neljä pikkuista ipanaa. Mutta niin vain on käynyt, ja sisarukset tahoillaan ja Sisu täällä kotona ovat juhlineet päivää. Tai ainakin heidän isäntäväkensä on juhlistanut päivää ja hemmotellut pientä sinistä vihreäsilmäistä kodin kaunistusta  lahjoin ja herkkupaloin.

Princess Nadezjda Prahassa on juhlan kunniaksi saanut kaulaansa kauniin rusetin. Emäntä kertoi, että kiirettä sai pitää, kun samaan kuvaan piti saada päivänsankari ja rusetti - siis kaulassa. Mutta hienostihan se näkyy onnistuneen!
Sisu tässä mietiskelee varmaankin mennyttä vuotta, joka on ollut täynnä kaikenlaista vipinää, lähinnä hänen itsensä aiheuttamaa. Lisää on tulossa, se on ihan varma juttu!
Vaikka meidän pikku Sisulle ei vielä ole kasvanut oikeita kollinposkia, niin viikset  kuitenkin ovat aika miehekkäät, eikö vain!
Kosmo-pojalla sen sijaan on poskia vaikka veljelle antaa. Tässä kuvassa Kosmo esittelee uutta kiipeilypuutaan, kas kun vanha tuli isolle pojalle pieneksi.
Ninni Tampereella sai paljon synttärilahjoja, mikä tietenki tytöstä oli superkivaa. Runsaan viikon kuluttua Ninni kuten siskokin Prahassa pääsevät taas näytille, Ninni toista ja sisko ihka ensimmäistä kertaa.

Päivänsankari Nadezjda tutkii äidiltä ja muilta Turun sukulaisilta tullutta syntymäpäiväkorttia. Huom! rusetti on vielä kaulassa.Tämän kuvan oli tarkoitus olla ensimmäisen kuvan jälkeen, mutta jostain syystä se ei suostunut pysymään oikealla paikallaan. Kello on jo paljon, en jaksa ruveta ottamaan asettelua uusiksi, olkoon näin!














2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onnittelut nelikolle myös täältä Hirvensalon esi-isiltä palveluskuntineen :)
Hienoja prinssejä ja prinsessoja pikkuisista on kasvanut.
- Beni, Eros & co.

Katja kirjoitti...

Onnea yksivuotiaille, isoille herroille ja neideille!