maanantai 29. elokuuta 2011

Sisko ja sen veli

Perjantain tapahtuma toistui eilen: tuli täti kuljetuskopan kanssa, jutteli pitkään emännän kanssa ja lähti mukanaan Nikolai-veli. Jäljelle jääneet Nadezjda ja Sisu varmaan ihmettelivät häviämisjuttuja ja viettivät loppupäivän ja illan tiukasti sylissäni ja kainalossani.Varmuus parasta; mistä sen tietää, kuka seuraavaksi viedään. Aamulla Ullalta Raisiosta tuli viestiä, että poika oli pikkuisen ikävöinyt sisaruksiaan ja vanhaa kotia ja oli järjestänyt yöllä uudelle emännälle ja isännälle kissamaisen esityksen.

Kotiin jääneet sisko ja sen veli olivat vielä aamupäivälläkin aika hiljaisia ja vaisuja. Vasta iltapäivällä ne saivat aikaan kilpajuoksun ja painiottelun. Aamulla ne suostuivat valokuvattaviksi keittiön pöydällä ja tuolilla.




Sisko (vas) ja sen veli


Puolikas veljen naamaa ja sisko. Tässä kuvassa Nadezjda näyttää aika lailla samalta kuin äitinsä Kaisa nuorena


Nadezjda edestä...
...ja sivulta
Sisu-kisu edestä...

...ja Sisu-kisu takaa

2 kommenttia:

Suvi Salonranta kirjoitti...

Voi, nyt vasta "eksyin" tänne lukemaan pentueen kuulumisia! Teillä on haikeat ajat, muistan kyllä miten vaikeaa oli pennuista luopua. Mutta ehkä vielä Katajamäellä joskus kuullaan pienten tassujen töminää.

Katja kirjoitti...

Voi pieniä, kyllä ovat varmasti ihmeissään. Hyvä kuitenkin että lähtevät maailmalle - siellä saa rohkeutta ja uusi ystäviä, luultavasti vielä isän ja äidinkin :)