maanantai 6. helmikuuta 2017

Juhlat kerran kuussa...

No, eihän elämä oikeasti pelkkää juhlaa ole - paitsi  jos kissoilla on syntymäpäivä! Sitä täytyy tietenkin juhlia. Omasta syntymäpäivästä ei niinkään ole väliä, sehän vain muistuttaa siitä ikävästä tosiasiasta, että taas on vuoden vanhempi kuin edellisenä syntymäpäivänä.
Tämän kuukauden juhlijoita ovat M-pennut, Miriam ja Mihail (nykyisin Dante), jotka syntyivät helmikuun 6. päivä 2010. Tapahtuma on kirjattu blogiin, sieltä voi käydä lukemassa yksityiskohdat. Siellä on myös paljon kuvia heidän lapsuudestaan. Kumpikin muutti aikanaan uuteen kotiin. Miriam eli Mirru meni ensin kauas Göteborgiin asti ja sieltä myöhemmin Tukholmaan. Viime keväänä hän palasi takaisin Turkuun, tuohon naapuritaloon asumaan.
Mihail eli Dante on pysytellyt lähempänä. Hän asusteli ensin tässä ihan lähellä Ylioppilaskylässä, Aurajoen toisella puolella. Nyt hän asuu siitä noin kilometrin päässä Nummella. On tosi mukavaa, että kasvattaja voi käydä tervehtimässä kasvattejaan silloin tällöin, kun asuvat lähellä.
Miriam, kaksi pentuetta, neljä pentua 2+2, isoäiti jo neljännessä polvessa, kissa joka jaksaa kehrätä sylissä vaikka kuinka kauan ja leikkiä kuin pentukissa

Dante, komea kollipoika, ihana sylikissa, Harron isoveli
 Koko Miminkan porukan puolesta: LÄMPIMÄT SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELUT 7-VUOTIAILLE MIRRULLE JA DANTELLE!

Ei kommentteja: