sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lisää syntymäpäiviä ja uusi titteli!

Runsas viikko sitten Miminkan-perheen nuorimmat, siis prinssit ja prinsessat, täyttivät kaksi vuotta. Tuntui siltä, että juuri äskenhän ne tuossa leikkivät ja painivat keskenään sekä juoksuttivat talon vanhempia siniturkkeja - ja tietenkin minua. Mutta niin vain ne ovat olleet uusien kotiensa kaunistuksia ja ilontuojia jo pitkän aikaa, paitsi tietenkin Sisu-kisu, joka jäi asumaan syntymäkotiinsa minun ja lähiomaistensa luo.
Kuvakavalkadi kertokoon, miltä pennut nyt kaksivuotiana aikuisina näyttävät. Minä olen heistä kovin ylpeä!
N-pentueen esikoinen, Prinsessamme Prahassa, Nadezjda-neito poseeraa syntymäpäivänään kotinsa terassinkaiteella ja katselee syvämietteisesti alapuolella levittäytyvää Prahan vanhaa kaupunkia - tai ehkä perhosta, kuka sen varmasti tietää.

Viikon kuluttua edellisestä eli tänään Nadezjda viettää päivän näyttelyhäkissä ja smaragdinvihreillä silmillään hurmaa yleisönsä ja myös italialaisen tuomarisedän, joka antaa hänelle kolmannen CAC:n ja erityispalkinnon upeanvärisistä silmistä.

Onnittelut! Puss och kram! Hugs and kisses! Tässä meillä on ihan upouusi CHAMPION Miminkan Princess Nadezjda. Onnittelut ja kiitokset myös Birgitta-omistajalle!

Esikoisen jälkeen syntyi tietenkin kakkonen, tyttö hänkin, Princess Nioradza. Arveluni on, että hänen silmänsä ovat ihan yhtä upean väriset kuin siskolla, ja yhtä sievä hän on muutenkin.  Ninni on reipas ja vilkasliikkeinen tyttö, ehtii joka paikkaan kuten vaikkapa Piia-emännän kassiin.

Isännän sylissä on kyllä myöskin ihana köllötellä riehumisen välissä. Siinä voi lepuuttaa jalkoja ja suunnitella kaikessa rauhassa, mitä tekisi seuraavaksi.

Voi loikata vaikka kylpyhuoneen lamppuun, sen päällä maatessa on kiva roikottaa etujalkoja ja lämmittää vatsaa.

Sisu-kisun virallinen 2-vuotiskuva. Punainen hiiri änkesi kuvaan ihan kutsumatta, mistä lie tullut.

Sisu kokeilee uuden kiipeilypuun makuutasoa. Hyvin kelpaa pojalle kuten myös äidille ja mummulle. Nöpö-vaari hieman vierastaa uutuutta, mutta ehkä hänkin tottuu siihen aikaa myöten.

Sisu ja vappuhuiska.


N-pentueen pahnanpohjimmainen, Prince Nikolai eli Kosmo. Asento on aivan sama kuin Nöpö-vaarilla ja Julinka-mummulla usein: autuaana selällään, etutassut ylhäällä ja taitettuna.
Kyllä kelpaa prinssin lepäillä näin ruhtinaallisen kiipeilypuun yläkerrassa pehmeällä taljalla.


Kosmo on pentueen isoin; hyvin hän täyttää patteriin ripustettavan makuualustan. Kosmo perheineen on jokin aika sitten muuttanut maalle, ja siellä riittää kissapojalle tutkittavaa ja ihmeteltävää joka päiväksi.

 








Ei kommentteja: