sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Paluu kanavalle ONNITTELUIDEN KERA!

Edellisessä tekstissä taisi olla jotakin sellaista, että asiaan palataan lähitulevaisuudessa. Ihan näinhän ei käynyt, anteeksi vaan kovasti kun tauosta tuli odottamattoman pitkä. Tuli vaan eteen asioita, joiden takia kirjoittaminen jäi - yksi niistä oli tietokoneen hajoaminen, mutta sen korjaamiseen ei toki mennyt aikaa kuukausikaupalla.
Toivottavasti noudatitte neuvoani ja kävitte tapaamassa Rooman kissoja, joko sivustolla tai livenä.

Tänään meillä on juhlapäivä! Kissakatraamme vanhin, Miminkan Grand Old Man Hamilkar, kotioloissa Nöpö, täyttää tänään 18 vuotta! Kyllä vaan! Onnea Nöpölle!
Päivänsankarin kunto on oikein hyvä, sekä ruumiillinen että henkinen. Valppaasti hän seuraa elämää nenä kiinni ikkunalasissa. Olen taitellut olohuoneen ikkunalaudalle lämpimän ja pehmeän fleecehuovan, jonka päällä on mukava makailla ja katsella, kun linnut lentelevät lähipuissa. Eihän siinä viltillä makaillessa koko ajan jaksa pitää silmiä auki, nokoset ovat sopiva jatko lintujen bongaukselle. Nöpö harrastaa päivittäin myös kevyttä - ja lyhyttä - juoksua sekä juttelua minun kanssani. Meillä on joskus hyvinkin syvällisiä keskusteluja, usein aiheesta ruoka ja missä sitä seuraavan kerran syödään. Syödäänkö saunassa vai olohuoneen sohvalla vai missä? Siis niin että Julinka ei näe. Kas kun Julinka ei millään ymmärrä, että hänellä ja Nöpöllä nuo dieetit ovat aivan erilaiset.

Mutta tänään, syntymäpäivänään, Nöpö saa herkkuaterian onnittelulaulun kera.

1 kommentti:

Piude kirjoitti...

Onnea papalle Tampereelta! Mukava, että pääsit takaisin blogin pariin.