torstai 16. helmikuuta 2012

Prinsessoja, hurmureita ja sisko

Viime lauantaina toteutin kauan suunnittelemani matkan Tampereelle ja kävin tervehtimässä siellä asuvia kasvattejani sekä heidän omistajiaan. Ensin suunnistin - huonosti kylläkin, eksyin pikkuisen kun ei ollut navigaattoria eikä oikein karttaakaan mutta onneksi kännykkä toimi - Kirsin ja Jarin ja heidän kollipoikiensa Sumun ja Kössin luo Hatanpäähän. Sumu on Miminkan Kassian, Kaisan veli, ja Kössi on Sumun ihana punavalkoinen 'isoveli' ja paras kaveri. Kyllä oli mukava nähdä pitkästä aikaa sekä kissaa että isäntäväkeä. Sumu on ehkä pikkuisen suurentunut sitten viime näkemän, mutta täytyy sanoa, että kaikki K-pentueen kissat, pojat Sumu ja Laku (Klavdei) varsinkin, olivat aika isoja venäjänsinisiä jo nuoresta pitäen. Sumu ja Kössi ovat tottuneet valokuvaukseen ja poseerasivat kokemuksen tuomalla tyylillä. Sain paljon kuvia, joista vain muutaman laitan tähän jotta jää tilaa prinsessoille ja siskollekin.

Hatanpäästä suunnistin ihan eksymättä Peltolammille, missä Miminkan Princess Nioradza eli Ninni asustelee emännän ja isännän kanssa. En olekaan nähnyt tyttöä sen jälkeen kun hän lähti kotoa elokuussa, ja vähäsen jännitti, millaiseksi hän on kasvanut. Oikein sievä hän on, siro ja pieni, vähän niin kuin Sisu-veli täällä kotona. Mutta valokuvien ottaminen Ninnistä, kas siinäpä olikin haastetta kerrakseen! Hän oli niin vikkelä ja liikkuvainen, että tarkan kuvan saaminen oli todella onnen kauppaa. Muutaman sentään onnistuin nappaamaan.
Suurkiitokset Tampereen kisujen emännille ja isännille visiitistä, oli todella mukava nähdä teitä kaikkia!

Eilisiltana kävin visiitillä Sumun ja Kaisan siskon Laran (Klarisa) ja hänen emäntänsä luona, jotka ovat muuttaneet keskikaupungin hulinasta Portsasta melkein maaseudun rauhaan Nättinummeen. Lara oli vieläkin niin jännittynyt muutosta, että piileksi sohvan takana, eikä valokuvaamisesta tullut mitään. Mutta heitä käyn silloin tällöin tapaamassa, joten arkistosta  löytyi kuvia Larasta. Ja niistä kyllä huomaa, etteivät K-pentueen tytötkään  mitään miniatyyrejä ole, kaukana siitä. No, on heillä aika muhkea äitikin, tämä Sisun paras kaveri  Julinka-mummu. Ja kun isä Babblekaan ei ole venäjänsinisistä pienimpiä, kuinkas sitten lapset voisivat olla kovin pienikokoisia - eivät ole omenat kauas puusta pudonneet!


Sumu (Miminkan Kassian)



Kössi ja Sumu



Ensimmäinen prinsessa eli Nioradza, kotoisasti Ninni




Toinen prinsessa eli Nadezjda


Miminkan Klarisa eli Lara


1 kommentti:

Kirsikka kirjoitti...

Olipa kiva, kun pääsit käymään! Kiitos ihanista tuliaisista. Vielä on jotain jäljelläkin ja lelun kanssa taisteleminen on pojille mainiota ajanviettoa.
Ihania kuvia meidän pojista ja niin on suloinen tuo Tampereella asusteleva Ninnikin ja kaikki muutkin! Eihän toista näin kaunista kissarotua ole olemassakaan!!!
*Kirsi&Jari sekä Sumu&Kössi.