lauantai 28. toukokuuta 2011

Kaksi ja puoli viikkoa kissanelämää



On taas ollut sen verran kiirettä, että en ehtinyt kisujen kahden viikon kunniaksi laittaa blogiin kuvia, vaikka niitä muutaman sain otettua. Tässä nyt kuitenkin muutama malliksi siitä, miten pennut ovat kehittyneet. Ne ovat söpöjä pikku pullukoita paitsi toinen poika, jolla on vähän ollut ongelmia, kun paino ei ole noussut toivotulla tavalla. Se on kuitenkin reipas ja virkeä pikku kissa, ja aikaa myöten varmaan ottaa sisarukset kiinni kasvussa.



Pentujen silmät aukesivat melko myöhään, tytöillä ja pikku pojalla 7-8 päivän iässä ja isolla pojalla vasta kymmenentenä päivänä. Kuluneen viikon aikana ne ovat ruvenneet pikku hiljaa liikuskelemaan korissa ja leikkimään toistensa kanssa. Eilen ja tänään isompi poika on päättäväisesti noussut takajaloilleen kurkistelemaan korin reunan yli suureen maailmaan.



Ryhmäkuva (jossa pikku poika on piilossa muiden takana) sekä kaksi seuraavaa on otettu keskiviikkona, kun kaksi viikkoa tuli täytteen, ja kaksi alinta eilen eli perjantaina. Tässä seuraavassa kuvassa ovat pikku tyttö (oikealla) ja pikku poika. Seuraavassa kuvassa pikkuveli on etualalla, pikku sisko takana. Kolmannessa kuvassa iso tyttö hämmästelee kameraa, ja alinna iso poika nojailee lämpimään pullonkylkeen.































Ei kommentteja: